Första advent & julskyltning

Hur mysigt var det inte att få tända de första ljuset idag då man åt frukost? Jag tyckte de var hur mysigt som helst att få sitta & äta frukost tillsammans med ett levande ljus. Bara 3 ljus kvar så har vi jul, gud så fort tiden har gått. Jag kan knappt förstå det själv. Tyckte det nyss var sommar & nu är de vinter men dom brukar ju säga att tiden går fort när man har roligt så jag får väl glädja mig med att jag har haft kul under tiden.
 
Idag har jag & mamma varit på husvisning från morgon. Jättekul att få komma ut & de var spännande att vara på en husvisning var första gången jag var på en sådan. Men huset var ingenting i min smak, för mycket att göra & de luktade illa i hela huset, en lukt som jag tror är omöjlig att få bort. Är jätteintresserad av att flytta till hus men jag väntar gärna på något med mindre jobb, då min rygg inte är i bästa formen. Jag skulle helst bara vilja kunna flytta in utan att behöva göra något den dagen jag ska ha hus, så de huset vi såg på idag var inte i min smak. Och man skulle få lägga ner mycket pengar innan de kunde bli som jag vill ha de. Så bättre att vänta, hus dyker ju upp var & varannan dag & jag har ingenstans bråttom. På vintern är det skönt att bo i lägenhet & speciellt i vinter då sambon lika är på annan ort.
 
Sen har vi gått en sväng på skyltsöndagen jag & mamma bara för att få lite julkänsla. Jag hittade ingenting till mig själv men till Enzo köpte jag ett hurtta-täcke så han ska slippa frysa i vinter. Visst han har mycket päls men han har börjat fälla nu, sin ett års fällning & då brukar dom kunna bli nästintill kala & jag vill ju inte att lillgossen ska frysa. Är som att vi människor skulle gå ut utan kläder på vintern. 
 
Enzo med sitt nya täcke, så söt!
 
Gårdagens julbord tillsammans med jobbet var mycket trevligt. Dock vet jag inte om själva julmaten var något som föll mig i smaken. Tyckte all mat jag åt smakade så himla salt. Vilket var väldigt synd för dom hade hur mycket som helst att välja på. Men dessertbufféen föll mig helt i smaken. De fanns allt man kunde tänka sig - kladdkaka, polkagrismousse, chokladmousse, olika sorters godis, knäck, ris á la malta, färska frukter, grädde & massa mer. Så det var en riktig höjdare! Chokladmoussen var så god tillsammans med kladdkakan så det smälte bara i munnen - så gott!! 
 
Var trevligt att träffa alla arbetskamrater & bara sitta & surra ett tag. Hade väldigt ont i ryggen men jag försökte stå ut så länge som möjligt. För att jag ville verkligen få tid tillsammans med mitt underbara jobbgäng! Men då jag inte orkade nå mer plockade mamma upp mig & skjutsade hem mig. Väl hemma tvättade jag bara bort sminket & kröp ner under täcket direkt - var helt slut som artist. 
 
Så såg jag ut igår. Blommiga klänningen med öppen rygg som jag fått av sambon, svarta strumpbyxor, ett hårband från Handplockat & till de bara lockligt hår & ett par platta svarta skor från Skopunkten - kände mig riktigt fin & var så roligt att få fixa sig igen!
 
Ikväll ska jag bara ta de lugnt här hemma i soffan. Kanske åker över till mamma en sväng för hon skrev nyss att hon håller på att baka mjukkaka & finns inget godare än nybakt bröd, så kanske far förbi till henne & äter kvällis. Annars ska jag bara följa sambons match på datorn & ta de lugnt. Är väldigt trött idag & har ont i ryggen, tror gårdagen blev lite väl för mycket men i slutänden var de värt det. Nu ska jag ta & krypa ner under filten här hemma & försöka hitta någon film på Netflix. 
 
 
Hoppas ni haft en bra helg & en bra första advent!